Klant aan het woord: BP Nederland

Gert-Jan du Chatenier – BP Europa SE – BP Nederland

BP is een aardoliebedrijf met haar hoofdkantoor gevestigd in Londen. Het behoort tot de ‘Supermajor’-maatschappijen, de zes grootste staatsonafhankelijke oliemaatschappijen.

Gert-Jan du Chatenier, HSSE Advisor bij BP Retail Operations NL

Voor ons is het belangrijk dat onze Retail organisatie met al haar tankstations voldoet aan de hoogste standaard. Om die reden hebben wij procedures, processen en instructies rondom (voedsel)veiligheid, kwaliteitsbewaking en milieuaspecten opgenomen in Cross Approach®. Daarmee wordt de uitvoering voor medewerkers op kantoor en op de tankstations eenvoudig en inzichtelijk.

Omdat Cross Approach® volledig digitaal is, kunnen we snel wijzigingen doorvoeren en hebben alle gebruikers de beschikking over de laatste stand van zaken. We voorkomen daarmee veel “fysiek” papierwerk terwijl de toegankelijkheid van de informatie door de geavanceerde zoekfunctie erg laagdrempelig is. Met de nieuwe release kunnen alle gebruikers direct verbeteringsvoorstellen melden en kan ik als systeemeigenaar aangeven hoe hun opmerkingen zijn verwerkt.


Referentieoverzicht

Meer om te lezen:

Synanta Nieuwsbrief

Pagina

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij