Eenvoudig voldoen aan AVG-wetgeving

Starten vanuit een kennisbank

Geen documenten schrijven of informatie bij elkaar zoeken. Start vanuit een volledige AVG kennisbank die centraal door ons wordt onderhouden.

Duidelijke taken en planningen

Direct zichtbaar wat moet gebeuren door duidelijke taakbeschrijvingen en planningen. Cross Approach stuurt een notificatie wanneer er iets moet gebeuren

Wet- en regelgeving op maat

Door middel van vraag/antwoord en het maken van keuzes wordt alleen de relevante informatie voor jou geselecteerd. Alles wat niet voor jou of je organisatie geldt, wordt weggelaten.

Snel en eenvoudig geregeld

Binnen een paar uur een volledig online managementsysteem ingeregeld met alle relevante wettelijke verplichtingen.

Veelgestelde vragen

Een kennisbank is een centrale database die door Synanta of door uw organisatie kan worden gemaakt en onderhouden. 

Deze kennisbank kan beleid, procedures, instructies, acties, taken, flowcharts en andere informatie bevatten. Door de kennisbank beschikbaar te maken in Cross Approach, wordt al deze informatie gestructureerd en gefilterd op uw specifieke organisatie en situatie.

Hierdoor ontstaat er dus een handboek op maat gemaakt waarmee u kunt voldoen aan Arbo, AVG, maar natuurlijk ook eigen bedrijfsspecifieke informatie zoals corporate guidelines of centraal (internationaal) bedrijfsbeleid.

U start al met Cross Approach voor €99,- per maand.

Voor het gebruik van Cross Approach is geen installatie nodig. De tool is via een internetbrowser naar keuze online te benaderen. Ook voor het maken van bijvoorbeeld flowcharts is geen extra software nodig. Alles wat u nodig heeft is geïntegreerd in Cross Approach.

U dient te beschikken over kennis van uw eigen organisatie. De software helpt u eenvoudig door het proces heen.

Op dit moment is er een volledige Arbo en Preventie kennisbank genaamd Toolbox Preventiemedewerker.

Daarnaast is er een AVG kennisbank beschikbaar die u helpt al uw AVG zaken op orde te krijgen. 

Ook is er een Calamiteitenplan kennisbank beschikbaar voor organisaties of verenigingen die sportevenementen organiseren.

Een greep uit Cross Approach AVG klanten

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.