Nieuwe Release - 28-10-2022

Vanaf nu is Dymara® beschikbaar voor alle Cross Approach gebruikers. Dymara is onze dynamische risicoanalyse module. Deze module is geïntegreerd in Cross Approach en zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande gebruikers gemakkelijk risicoanalyses kunnen uitvoeren. Impact en risico’s worden vastgesteld voor bedrijfsprocessen te combineren met verschillende risico onderwerpen.

Referentie - 19-10-2022

Van GMP tot milieu en van RI&E tot kwaliteit, Intos beheerst verschillende onderwerpen en certificeringen met Cross Approach van Synanta. Deze compliance software helpt hen overzicht te bewaren en zorgt ervoor dat alle medewerkers bij de voor hen bestemde informatie kunnen komen.

Lancering - 13-10-2022

RIEvision zorgt ervoor dat je eenvoudig aan de RI&E systeem verplichting kunt voldoen, dat je documenten te allen tijde op orde zijn. Met de risicoanalyse module worden te hoge risico’s door maatregelen teruggebracht tot een aanvaardbaar niveau. De effectiviteit kan daarna eenvoudig worden bewaakt en bijgesteld.

Nieuwe release - 14-09-2022

Nu beschikbaar: Cross Approach 9.7

Nieuw design en look & feel bij Cross Approach 9.7. Door de hele software heen zijn lettertypes, kleuren, kaders en iconen aangepast. Maak kennis met de nieuwe homepagina en dashboard van Cross Approach.

Referentie - 10-09-2022

Klant aan het woord: InstantDEG

“Naast VCA en SCL beheer ik ook het bedrijfsreglement, AVG, periodieke keuringen en het opleidingenregister met Cross Approach®. Dit zorgt ervoor dat ondanks de verschillende normen en certificeringen er overzicht wordt bewaard. De tool stelt mij en collega’s automatisch op de hoogte van bepaalde taken en acties.”

Referentie - 25-08-2022

Klant aan het woord: Lok Installaties

 “Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijk voor Lok. Als KAM en VGM-verantwoordelijke houd ik mij bezig met verschillende onderwerpen zoals ISO, VCA en de RI&E, maar ook met BRL-handboeken en registratie van meldingen, klachten ongevallen en arbeidsmiddelen.”

Cross Approach Dashboard
Nieuwe release - 01-07-2022

Nu beschikbaar: Cross Approach 9.4

Meerdere kleine verbeteringen zijn doorgevoerd voor kennisbank gebruikers. Zoals gemakkelijker taken en verantwoordelijkheden toewijzen en eigen functies aanmaken. Ook is het eerste deel van de RI&E module al geïmplementeerd. Voor bestaande gebruikers is de mobiele meldingen app vanaf nu in te stellen.

Nieuws - 31-05-2022

Neem deel aan het webinar
'RI&E zonder vragenlijsten'

Synanta introduceert tijdens de week van de RI&E (20-24 juni) een nieuwe methode voor het uitvoeren van de RI&E zonder vragenlijsten. Dit vindt plaats middels 2 webinars. Meer informatie of aanmelden?

DOWNLOAD - 25-05-2022

Download nu:
Checklist 'Klaar voor de auditor!'

Krijg je binnenkort de auditor op bezoek voor de jaarlijkse check van je ISO, VCA, Safety Culture Ladder, AVG of andere certificering?

Nieuws - 22-04-2022

Synanta presenteert Cybersecurity Governance tijdens DTC bijeenkomst

Synanta presenteert een tool die ondernemers helpt om veilige security instellingen te bepalen en adequate opvolging en monitoring hierop te waarborgen op het gebied van Cybersecurity.

Nieuwe release - 01-02-2022

Nu beschikbaar: Cross Approach 9.0

Stel per document (naast exclusiviteit en revisiebeheer) ook een notificatie in bij de afloopdatum van het document. Log nu snel en zonder gebruikersnaam in via IP-controle of via pincode. 

Nieuws - 28-12-2021

Software van Synanta gekozen door RVO als één van de instrumenten voor Cybersecurity

Zojuist is bekend geworden dat de kennisbanktechnologie van Synanta BV door RVO gekozen als één van de instrumenten voor het vergroten van de cyberveiligheid bij (MKB) ondernemers.

Vooruitblik - 22-12-2021

Binnenkort beschikbaar:
Notificatie bij aflopende documenten

Vanaf januari 2022 is het mogelijk om per document (naast exclusiviteit en revisiebeheer) ook een notificatie in te stellen bij de afloopdatum van het document.

Nieuws - 15-12-2021

Vernieuwing Online Calamiteitenplan

Het Online Calamiteitenplan is al voor ruim 500 wandeltochten en -evenementen gebruikt. In 2022 willen we het plan samen met de gebruikers verbeteren en uitbreiden.

Nieuwe RELEASE - 08-10-2021

Synanta helpt transport organisaties HUB Magazine van TLN

“Synanta helpt organisaties veilig en conform Arbo-wetgeving te werken”

Nieuwe release- 01-09-2021

Cross Approach versie 8.0

Gebruik controlepunten voor bijvoorbeeld het borgen en controleren van wettelijke vereisten. Importeer ook eenvoudig bestaande (Excel) checklists 

Nieuws - 01-09-2021

Nieuws: Synanta B.V.

Easy Compliancy en Cross Approach gaan verder onder de naam Synanta per 1 september 2021.

Referentie - 22-05-2021

Klant aan het woord:
Koninklijke Wandel Bond Nederland

“Onze leden beantwoorden online in Cross Approach een vragenlijst gericht op hun eigen wandelevenement. Dit resulteert in een professioneel calamiteitenplan op maat, dat direct online te bekijken is. Daarnaast kun je het calamiteitenplan gelijk downloaden en printen of online in Cross Approach beheren en monitoren.”

Dynamische Multi Aspecten Risico Analyse
Nieuwe Release - 06-04-2021

Cross Approach versie 7.0

Vanaf nu beschikbaar: Dymara®. Dit is een analyse module waar mee kan worden gerekend aan risico’s en arbeidsprocessen. De module geeft automatisch aan op basis van Fine & Kinney of er maatregelen getroffen moeten worden. Vervolgens houdt u de maatregelen gemakkelijk online inzichtelijk met Cross Approach®.

Referentie - 25-04-2021

Klant aan het woord:
Rotra Forwarding

“Cross Approach® maakt het heel eenvoudig om ons kwaliteitszorgsysteem op te zetten en te onderhouden. De structuur van beleid, procedures en instructies zorgt ervoor dat er overzicht bewaard wordt binnen het systeem. Met verschillende lezersgroepen, kunnen medewerkers van verschillende locaties en afdelingen precies toegang krijgen tot de documenten die zij moeten kunnen inzien.”

Flowchart aanklikbaar
Nieuwe Release - 18-01-2021

Cross Approach versie 6.5

De Flowchartmodule is nu vernieuwd! Klik door in de flowchart naar verschillende handboeken en documenten. Voeg zelf links toe naar andere items en documenten in Cross Approach aan elementen in de flowchart.

Nieuwe release - 03-12-2020

Cross Approach versie 6.4

Persoonlijk dashboard met taken, maatregelen en verplichtingen. Ook vanaf nu een overzicht met nieuwe ingestuurde meldingen. Daarnaast is revisiebeheer op documenten vanaf nu te gebruiken.

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.