Nieuwe update - 08-10-2021

Synanta helpt transport organisaties HUB Magazine van TLN

“SYNANTA HELPT ORGANISATIES OM VEILIG EN CONFORM ARBO-WETGEVING TE WERKEN”

Nieuwe update - 01-09-2021

Cross Approach versie 8.0

Gebruik controlepunten voor bijvoorbeeld het borgen en controleren van wettelijke vereisten. Importeer ook eenvoudig bestaande (Excel) checklists 

Nieuwsbericht - 01-09-2021

Nieuws: Synanta B.V.

Easy Compliancy en Cross Approach gaan verder onder de naam Synanta per 1 september 2021.

Referentie - 22-05-2021

Klant aan het woord:
Koninklijke Wandel Bond Nederland

“Onze leden beantwoorden online in Cross Approach een vragenlijst gericht op hun eigen wandelevenement. Dit resulteert in een professioneel calamiteitenplan op maat, dat direct online te bekijken is. Daarnaast kun je het calamiteitenplan gelijk downloaden en printen of online in Cross Approach beheren en monitoren.”

Nieuwe update - 06-04-2021

Cross Approach versie 7.0

Vanaf nu beschikbaar: Dymara®. Dit is een analyse module waar mee kan worden gerekend aan risico’s en arbeidsprocessen. De module geeft automatisch aan op basis van Fine & Kinney of er maatregelen getroffen moeten worden. Vervolgens houdt u de maatregelen gemakkelijk online inzichtelijk met Cross Approach®.

Referentie - 25-04-2021

Klant aan het woord:
Rotra Forwarding

“Cross Approach® maakt het heel eenvoudig om ons kwaliteitszorgsysteem op te zetten en te onderhouden. De structuur van beleid, procedures en instructies zorgt ervoor dat er overzicht bewaard wordt binnen het systeem. Met verschillende lezersgroepen, kunnen medewerkers van verschillende locaties en afdelingen precies toegang krijgen tot de documenten die zij moeten kunnen inzien.”

Nieuwe update - 18-01-2021

Cross Approach versie 6.5

De Flowchartmodule is nu vernieuwd! Klik door in de flowchart naar verschillende handboeken en documenten. Voeg zelf links toe naar andere items en documenten in Cross Approach aan elementen in de flowchart.

Nieuwe update - 03-12-2020

Cross Approach versie 6.4

Persoonlijk dashboard met taken, maatregelen en verplichtingen. Ook vanaf nu een overzicht met nieuwe ingestuurde meldingen. Daarnaast is revisiebeheer op documenten vanaf nu te gebruiken.