Waar staan wij voor?

Synanta betekent compliancy. Synanta levert producten en diensten om ondernemers te helpen aan de regels te voldoen. De basis voor Synanta is het softwareproduct Cross Approach. Cross Approach is een SaaS product dat ondernemers helpt om kennis over wetten, regels en (interne) processen te structureren in dynamische handboeken en de handboeken tot leven te brengen in werkprocessen die je met Cross Approach kunt monitoren, volgen en beheren. Dit maakt bijvoorbeeld het voldoen aan audits een fluitje van een cent. En dat scheelt ondernemers veel geld van consultants, externe adviseurs en systeembouwers.

Het team van Synanta bestaat uit een compact kernteam omringt met een flexibele schil. Voor het kernteam zijn we in de nabije toekomst op zoek naar uitbreiding. En daarom komen we graag in contact met gemotiveerde mensen die zich thuis voelen bij ons werkveld.

Dus heb je ervaring met en/of affiniteit met het werkveld van certificering, proces analyse, Arbo, preventie, ISO-normeringen en managementsystemen? Lijkt het je leuk ondernemers echt verder te helpen en zo bij te dragen het eenvoudiger maken van “compliant” zijn?

Dan komen we graag met je in contact voor een verkennend gesprek.

Werken bij Synanta?

Partners

Synanta werkt graag samen met partners. Zo werken we vaak met de consultants van KMO Consult en zien wij onze toe-leveranciers graag als partners. Werk je als zelfstandige of voor een consultancy bedrijf of adviesburo dat actief is in arbo, milieu, veiligheid, kwaliteit, cybersecurity, risicoprotocollen of anderszins te maken met het voldoen aan wet- en regelgeving: dan werken we graag met je samen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen om eens kennis te maken.

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.