Eigen kennisbank voor veel gebruikers en locaties

Centraal beleid of informatie op maat

Leg informatie vast in een kennisbank. Met behulp van Cross Approach kunnen eindgebruikers informatie uit de kennisbank specifiek maken voor hun organisatie of locatie.

Eenvoudige online Vraag & Antwoord omgeving

Eindgebruikers hoeven alleen nog maar in te loggen, vragen te beantwoorden en medewerkers toekennen aan taken en verantwoordelijkheden.

Altijd Laatste versie voor alle gebruikers

Door wijzigingen te maken in de kennisbank heeft elke eindgebruiker altijd de beschikking over de juiste en relevante informatie.

Dynamische handboeken in online managementsysteem

De eindgebruikers kunnen hun handboeken, informatie, processen, regelingen etc. eenvoudig online inzien, beheren en borgen. De software stelt medewerkers automatisch op de hoogte en houdt voortgang en statussen bij.

Veelgestelde vragen

Een kennisbank is een centrale database die door Synanta of door uw organisatie kan worden gemaakt en onderhouden. 

Deze kennisbank kan beleid, procedures, instructies, acties, taken, flowcharts en andere informatie bevatten. Door de kennisbank beschikbaar te maken in Cross Approach, wordt al deze informatie gestructureerd en gefilterd op uw specifieke organisatie en situatie.

Hierdoor ontstaat er dus een handboek op maat gemaakt waarmee u kunt voldoen aan Arbo, AVG, maar natuurlijk ook eigen bedrijfsspecifieke informatie zoals corporate guidelines of centraal (internationaal) bedrijfsbeleid.

De kennisbank kan door de gebruiker zelf worden opgebouwd. 

Als de informatie wordt aangeleverd, kunnen de Synanta consultants ook voor uw organisatie de kennisbank opbouwen.

De kennisbank kan door uw organisatie of externe deskundigen worden onderhouden.

Ook kunnen er afspraken worden gemaakt met Synanta, zodat onze consultants onderhoud kunnen plegen aan de inhoud van de kennisbank.

Prijzen voor Cross Approach Enterprise zijn afhankelijk van de duur van het opstartproject en hangt af van wie de kennisbank ontwikkelt. Uzelf of de consultants van Synanta. 

Prijzen zijn daarom op aanvraag.

Voor het gebruik van Cross Approach is geen installatie nodig. De tool is via een internetbrowser naar keuze online te benaderen.

Het zelf bouwen of onderhouden van de kennisbank vergt geen externe software of installatie.

Cross Approach Enterprise gebruiker

Koninklijke Wandel Bond Nederland

“Onze leden beantwoorden online in Cross Approach een vragenlijst gericht op hun eigen wandelevenement. Dit resulteert in een professioneel calamiteitenplan op maat, dat direct online te bekijken is. Daarnaast kun je het calamiteitenplan gelijk downloaden en printen of online in Cross Approach beheren en monitoren.”