Klant aan het woord: Lok Installaties

Lok installaties is een familiebedrijf dat bijna 100 jaar bestaat. Als totaalinstallateur op het gebied van E en W-installaties verzorgt Lok het ontwerp, de installatie en het onderhoud van duurzame installaties. 

Met meer dan 100 gedreven werknemers groeide Lok uit zijn jasje in Bodegraven en daarom is in februari 2022 een nieuwe vestiging in Amersfoort geopend. Lok is tevens een Erkend Leerbedrijf en begeleidt studenten door hen een fijne en veilige werkplek te bieden met de begeleiding van een leermeester.


Tim de Bruin
KAM/VGM Coördinator

 “Veiligheid en kwaliteit zijn belangrijk voor Lok. Als KAM en VGM-verantwoordelijke houd ik mij bezig met verschillende onderwerpen zoals ISO, VCA en de RI&E, maar ook met BRL-handboeken en registratie van meldingen, klachten ongevallen en arbeidsmiddelen.

Om het overzicht te bewaren en gestructureerd aan het werk te gaan is het van belang om goede tooling daarbij te zoeken. Synanta helpt mij daarbij met hun compliance tool Cross Approach. Naast de modules voor documentbeheer voor onze handboeken, taken en verantwoordelijkheden, maken wij gebruik van de arbeidsmiddelen registratie en van de meldingen module. Onze monteurs kunnen onderweg afwijkingen en klachten indienen die met Cross Approach kunnen worden vastgelegd en opgevolgd.

Onze jarenlange samenwerking met Synanta verloopt heel prettig en wij bevelen Cross Approach en Synanta dan ook graag aan.”


Referentieoverzicht

Meer om te lezen:

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij