Binnenkort beschikbaar: Notificatie bij aflopende documenten

Stan Hüner

Partner

Het is mijn passie om ondernemers te helpen om aan alle wetten en regels te voldoen. 

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Binnenkort beschikbaar: Notificatie bij aflopende documenten

Vanaf januari 2022 is het mogelijk om per document (naast exclusiviteit en revisiebeheer) ook een notificatie in te stellen bij de afloopdatum van het document.

Heel handig als je specifieke documenten hebt met een bepaalde geldigheid. Stel per notificatie in wanneer jij wilt dat Cross Approach jou op de hoogte gaat brengen van het aflopende document. Bijvoorbeeld een maand van tevoren. Daardoor heb je genoeg tijd om te bepalen of het document vernieuwd dient te worden (al dan niet met bijhouden van revisies).

Cross Approach stuurt jou een mail met daarin de gegevens van het document en de datum waarop het document afloopt. Erg handig om in te stellen bij bijvoorbeeld certificaten of diploma’s met einddatums. Of wanneer je een procedure of beleidsstuk op een toekomstige datum wil bijwerken of wijzigen.

Meer om te lezen:

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Gefeliciteerd! Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan een vrijblijvende call of live demo in met een van onze specialisten. 

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij