HUB magazine Transport en Logistiek Nederland

“SYNANTA HELPT ORGANISATIES OM VEILIG EN CONFORM ARBO-WETGEVING TE WERKEN”

Overzicht kwijt door complexe wet- en regelgeving?
Door toenemende complexiteit en hoeveelheid van regels rondom ARBO, certifi cering, kwaliteit en veiligheid kunt u snel het overzicht kwijtraken. Om aan de regels te voldoen en alle processen onder controle te krijgen en te houden kunt u wel wat hulpmiddelen gebruiken. En dan ook nog op een manier die snel inzicht geeft en controle of audit eenvoudig maakt.

Preventiemedewerker
De meeste transport en logistieke organisaties hebben een preventiemedewerker die met voldoende kennis en vaardigheden waakt over ARBO, veiligheid en gezondheid. Maar ook voor de preventiemedewerker geldt dat de hoeveelheid en complexiteit van taken toenemen en meer ‘auditable’ gewerkt moet worden.

Cross Approach®Synanta’s softwareproduct ondersteunt naast preventiemedewerkers ook kwaliteitsmedewerkers, veiligheidskundigen, functionarissen gegevensbescherming, KAM-managers en HR-medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden. Na het beantwoorden van een aantal vragen wordt het handboek voor uw organisatie specifiek aangemaakt, gestructureerd, digitaal opgeslagen en praktisch bruikbaar gemaakt voor alle medewerkers.

STL Tipkaarten
Het startpunt voor het maken van het handboek is de ‘turn-key’ kennisbank met daarin onze Arbo katernen, STL-Arbocatalogus en STL-Tipkaarten. Met taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden en controlepunten worden daarna acties met Cross Approach vastgelegd en gemonitord. Zo is uw organisatie steeds ‘in control’ en kan eenvoudig worden vastgesteld dat de organisatie aan wet- en regelgeving voldoet.

Onze gebruikers o.a:
Kuehne Nagel (Rotra) – Beekmans Transport – Saint-Gobain Isover – Lok Installaties – BP Europa – Niebeek Milieumanagement BV – Jacobs Douwe Egberts (Spain) – Intos – Denned – W&L H

Meer om te lezen:

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij