Nu beschikbaar Cross Approach 8.0: Controlepunten

Stan Hüner

Partner

Het is mijn passie om ondernemers te helpen om aan alle wet en regels te voldoen. 

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp


Download Blog (PDF)

Cross Approach® 8.0 beschikbaar: Controlepunten

30-08-2021

Vanaf nu is het maken van (lijsten met) controlepunten beschikbaar in Cross Approach®. Maak eenvoudig een lijstje met punten die door een collega afgevinkt kunnen worden. Bij elk document binnen Cross Approach is het mogelijk om één of meerdere controlepunten toe te voegen.

Al reeds controlepunten (checklijsten) uitgewerkt? Met de handige import tool kunnen volledige lijsten met controlepunten worden geïmporteerd in Cross Approach. Vanaf dat moment kunnen de controlepunten gemakkelijk online worden bijgewerkt of aangevuld.

Een typefout gemaakt of toch nog even de antwoordmogelijkheid veranderen? Selecteer het controlepunt en maak direct online een wijziging. Pas ook simpel de volgorde aan door het controlepunt te slepen naar de gewenste positie.

Wanneer u klaar bent met het maken van de controlepunten, kunnen de lezers van de documenten zelf kiezen of zij de controlepuntenlijst (digitaal) invullen in Word of PDF. Ook als schrijver van het document en van de controlepunten kunt u uiteraard een export maken en deze verstrekken aan collega’s.

Meer om te lezen:

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Gefeliciteerd! Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan een vrijblijvende call of live demo in met een van onze specialisten. 

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij