Nu beschikbaar Cross Approach 8.0: Controlepunten


Download Blog (PDF)

Cross Approach® 8.0 beschikbaar: Controlepunten

30-08-2021

Vanaf nu is het maken van (lijsten met) controlepunten beschikbaar in Cross Approach®. Maak eenvoudig een lijstje met punten die door een collega afgevinkt kunnen worden. Bij elk document binnen Cross Approach is het mogelijk om één of meerdere controlepunten toe te voegen.

Al reeds controlepunten (checklijsten) uitgewerkt? Met de handige import tool kunnen volledige lijsten met controlepunten worden geïmporteerd in Cross Approach. Vanaf dat moment kunnen de controlepunten gemakkelijk online worden bijgewerkt of aangevuld.

Een typefout gemaakt of toch nog even de antwoordmogelijkheid veranderen? Selecteer het controlepunt en maak direct online een wijziging. Pas ook simpel de volgorde aan door het controlepunt te slepen naar de gewenste positie.

Wanneer u klaar bent met het maken van de controlepunten, kunnen de lezers van de documenten zelf kiezen of zij de controlepuntenlijst (digitaal) invullen in Word of PDF. Ook als schrijver van het document en van de controlepunten kunt u uiteraard een export maken en deze verstrekken aan collega’s.

Meer om te lezen:

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij