Klant aan het woord: InstantDEG Steigerverhuur

InstantDEG Steigerverhuur werkt met geavanceerde systeemsteigers van gerenommeerde steigerleveranciers zoals Layher.

Bij InstantDEG Steigerverhuur te Amsterdam staat veiligheid van eigen medewerkers en die van steigergebruikers voorop. De aandacht voor veiligheid en kwaliteit wordt onderstreept door het VCA* 2017/6.0 certificaat en het behalen van Trede 2 van de NEN Safety Culture Ladder.

Guy Schaerlaeckens – KAM coördinator

“In 2021 heeft InstantDEG hun plannen om het veiligheidsbewustzijn verder uit te diepen concreet gemaakt en hebben, na uitgebreide audit, het certificaat ontvangen voor SCL Trede 2 op de NEN Veiligheidsladder.

De SCL focust op het echte gedrag van de werknemers op het gebied van houding en gedrag. Er wordt specifiek gekeken naar bedrijfscultuur en belicht daarom andere aspecten dan systemen dan ISO 45001 en VCA. Met vaste procedures, die continu worden getoetst, blijft de kwaliteit en veiligheid van InstantDEG steigers gegarandeerd. Deze documentatie en procedures worden beheerst door o.a. de tool Cross Approach® van Synanta.

Naast VCA en SCL beheer ik ook het bedrijfsreglement, AVG, periodieke keuringen en het opleidingenregister met Cross Approach®. Dit zorgt ervoor dat ondanks de verschillende normen en certificeringen er overzicht wordt bewaard. De tool stelt mij en collega’s automatisch op de hoogte van bepaalde taken en acties.

Bij de implementatie van het systeem heeft Synanta mij geholpen onze bestaande informatie over te zetten naar Cross Approach waardoor we een vliegende start hebben kunnen maken. Wij bevelen Cross Approach graag aan door onze prettige samenwerking de afgelopen jaren.”


Referentieoverzicht

Meer om te lezen:

Synanta Nieuwsbrief

Pagina

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij