Klant aan het woord: Diamant Groep

De Diamant-groep heeft verschillende bedrijfsonderdelen. Ieder onderdeel draagt op zijn eigen manier bij aan het gezamenlijke doel: iedereen mee laten doen.

Werk en ontwikkeling zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor deze mensen zijn ze er. Samen met deelnemende gemeenten, andere ketenpartners en bedrijven met het hart op de juiste plaats, zorgen ze ervoor dat iedereen mee kan doen.

Jos de Jong
Procescontroller 

Wij bestaan uit verschillende bedrijfsonderdelen en locaties. Met Cross Approach van Synanta beheersen verschillende onderwerpen en certificeringen zoals ISO en VCA voor een aantal van onze bedrijfsonderdelen. Ook gebruiken we de stoffenmodule voor de registratie van de gevaarlijke stoffen aanwezig op onze locaties. De software helpt ons overzicht te bewaren en zorgt ervoor dat alle medewerkers worden voorzien van de juiste informatie.

Door online procedures en instructies vast te leggen, geven we alle medewerkers een duidelijk beeld van wat er moet gebeuren. Met de ingebouwde flowchart maker geven we een proces in één oogopslag weer. Voor sommige documenten gebruiken wij de revisiebeheer optie. Hiermee houden we aantoonbaar bij wat de verschillende wijzigingen zijn geweest in het document.

Wanneer er audits zijn, geven wij de externe personen tijdelijk toegang tot onze software. Hierdoor kunnen zij op afstand inzien hoe wij bepaalde zaken hebben geregeld en uitgevoerd. Wij zijn al lang klant en gebruiker van Cross Approach en raden dit dan ook zeker aan.  

Meer om te lezen:

Synanta Nieuwsbrief

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij