Digital Trust Center (DTC) netwerkbijeenkomst

Stan Hüner

Partner

Het is mijn passie om ondernemers te helpen om aan alle wet en regels te voldoen. 

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp

Het Digital Trust Center (DTC) heeft een subsidieregeling voor samenwerkingsverbanden die zich inzetten voor de cyberweerbaarheid van Nederlandse ondernemers. Elk jaar komen deze samenwerkingsverbanden bij elkaar voor een netwerkbijeenkomst. De afgelopen twee jaar kwam het er helaas niet van door de coronamaatregelen. Natuurlijk waren er digitale bijeenkomsten zoals de open inloop, maar dat is toch anders dan fysiek bij elkaar zijn. Gelukkig konden alle gesubsidieerde samenwerkingspartners van het DTC elkaar op dinsdag 12 april weer ontmoeten.

Edwin Schalk en Stan Hüner vertellen over de ambities van Synanta en de overige projectpartners binnen het project ‘MKB Cybersecurity Governance’. Zij ontwikkelen software waarmee wet- en regelgeving en normeringen intuïtief om te zetten zijn in dynamische handboeken. Zo kunnen ze functiegerichte taken toewijzen en controlepunten instellen. Ze willen deze techniek toepasbaar maken voor de cybersecurity. Er komt onder meer een tool die ondernemers helpt om veilige instellingen te bepalen en adequate opvolging en monitoring hierop te waarborgen is.


Klik hier voor het bericht van DTC

Meer om te lezen:

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Gefeliciteerd! Die heb je gevonden. Zin om te sparren over de ontzorging die wij voor jouw bedrijf kunnen realiseren? Plan een vrijblijvende call of live demo in met een van onze specialisten. 

Synanta Nieuwsbrief

Pagina

© 2022 Synanta. All rights reserved.

Aangesloten bij